M-am mutat pe www.Diana-Ribana.ro

Vei fi redirectionata spre noul blog. Viziteaza
http://diana-ribana.ro/blog
si updateaza-ti bookmarkul :)

Diana-Ribana. E mai usor sa te dezbraci decat sa te imbraci!

luni, 24 ianuarie 2011

Sa nu fim ipocrite!

Multa lume ma intreaba ce haine ma reprezinta si daca ma imbrac intotdeauna asa cum imi place mie. Asa cum e de asteptat, imi plac hainele si accesoriile extravagante. E greu de gasit in magazine lucruri care ne plac cu adevarat la preturi accesibile si tocmai de aceea nu ma feresc sa spun ca fac cumparaturi chiar si din magazine second hand. Am o colectie de genti si curele extraordinar de frumoase, toate gasite in second-uri.
Legat de lucrul asta, si acum imi aduc aminte o intamplare cu doamna profesoara de design vestimentar din facultate - un om deosebit care ne-a invatat multe despre acest domeniu. De fiecare data cand venea la facultate ne uimea cu gentile ei superbe. Odata, curioasa din fire, am intrebat-o de unde isi cumpara acele genti, pentru ca niciunde nu vazusem asa ceva. Ea, fara nici o jena, ne-a marturisit ca le cumpara din magazine second hand. Vazandu-ne ca am facut cu totii ochii mari ne-a spus sa nu fim ipocriti, sa nu ne ascundem daca avem si noi lucruri la mana a doua. Sunt atatea vedete care isi cumpara haine si accesorii second, ele spunandu-le impopotonat ”vintage”. Asta a fost una din lectiile care mi-a ramas in minte.
Deci fetelor, sa nu fim ipocrite! De cele mai multe ori gasim in second-uri lucruri frumoase si de buna calitate, pe deasupra unicat. Si, in plus fata de hainele noi, ele vin impreuna cu povestile celor carea le-au purtat inaintea noastra. Conteaza doar sa ai imaginatie pentru a obtine o tinuta care sa te reprezinte.

Iata si cateva exemple de tinute care imi plac foarte mult si care cred ca ma reprezinta:

8 comentarii:

  1. Good point of view...si mai ales real...stiu oamenii cu posiblitati ce le depasesc mult pe ale noastre si care gasesc fascinant tipul acesta de shopping...din pacate femeile romance sunt obsedate de branduri care sa le tina loc de multe alte lipsuri care nu sunt de ordin material...achizitionarea unui produs de brand te plaseaza intr-un fel de "elita" ...nimic mai fals!

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi plac toate in afara de cea galbena cu mingi. E prea "organica".
    Second-hand rulz. Mai ales in materie de genti.

    RăspundețiȘtergere
  3. that's right Diana! ma bucur ca ai adus in discutie magazinele second-hand,stii bine ca si eu le trec pragul,iar ori de cate ori intru ma intreb ce material deosebit mai pot gasii, pt ca se gasesc materiale superbe, eu caut fuste de marimi xxl din care fac rochi, sunt multumita de rezultat pt ca chiar devin piese unicat.

    RăspundețiȘtergere
  4. Treaba asta cu second hand-ul mie mi se pare arta. Stiu si eu oameni care isi iau chestii super faine de la second. Dar eu de cate ori intru intr-unul, gasesc numai chestii de speriat.

    PS. Eu te vad cel mai bine in a patra vestimentatie. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Da fetelor,ma bucur ca suntem multe deacord cu acest subiect, ptr unele tabu..PS-Monica:da si eu ma vad...e una dintre preferatele mele..

    RăspundețiȘtergere
  6. @monica, @diana
    intr-adevar, pantalonii astia cu "curul" jos stau bine pe unele tipe cu picioare lungi etc. dar nu cred ca voi ajunge niciodata sa inteleg de ce totusi o femeie si-ar dori sa poarte asa ceva. intelegeti, barbatii se uita dupa funduletele femeilor deci cu pantaloni dinastia anulati din start tot feminismul vostru.

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata foarte bine asa cu pantalonii aia..voi nu va mai uitati dupa fundulete ci uitati-va si la cat de destepte sau frumoase sunt femeile...dar barbatii de ce poarta pantalonii lasati in jos? cand ei de fapt sunt facuti cu un croi de pantalon normal..?noua ne plac acesti pantaloni cu,,turul jos,,ptr ca sunt ff comozi pe langa blugii stransi pe picior ce ne incomodeaza...

    RăspundețiȘtergere
  8. traiasca tudor cemerita! ..... nici eu nu ma uit dupa istetime sau desteptaciune dar dupa... altceva DAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. traiasca blugii cat mai stransi

    RăspundețiȘtergere

Comentarii la subiect, fara spam-uri.

Related Posts with Thumbnails
toateBlogurile.ro